• Διεύθυνση: Κώστα Βάρναλη 63, Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, 543 51
  • Email: sailingholidaysgreece@gmail.com
  • Ωράριο: 09:00 - 17:00
ipiresies-4

Ομάδα Βάσης

Η ομάδα βάσης χειρίζεται την υποδοχή / αναχώρηση των πελατών, καθώς και τον έλεγχο (π.χ. μηχανικά / ηλεκτρολογικά μέρη, έλεγχος υφάλων, κ.α.) και ετοιμασία του σκάφους πριν και μετά από κάθε ναύλο, ώστε το σκάφος να παραδίδεται έτοιμο στον πελάτη.

service-new

Eξυπηρέτηση Πελατών

Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, όπως παραγγελία προμηθειών στο σκάφος, παροχή wifi, water toys, ενοικίαση ποδηλάτου ή scooter, πληροφοριών για τους προορισμούς, συμπληρώνουν τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας κατά την άφιξη των πελατών.

ipiresies-1

Τεχνικό Τμήμα

Το τεχνικό τμήμα είναι πάντα έτοιμο να χειριστεί απροσδόκητα τεχνικά ζητήματα και επισκευές, είτε στη βάση, είτε στα νησιά, αν κάτι συμβεί στη διάρκεια του ταξιδιού. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βασικές υπηρεσίες μας.

Sailing Holidays Greece

Προορισμοί Ναυλώσεων

  • kastos
  • paksoi
  • kalamos

Επειδή θέλετε διακοπές μοναδικού χαρακτήρα, παρέχουμε μια σειρά επιλογών ναύλωσης με το σκάφος που επιλέγετε. Είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε προσλαμβάνετε έναν προαιρετικό κυβερνήτη, είστε βέβαιοι ότι θα βιώσετε τις πιο αξέχαστες στιγμές σας στην θάλασσα μαζί μας.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Είναι ασφαλισμένο το σκάφος έCSTASIS;

Ποια είναι η εγγύηση;

Η εγγύηση είναι το χρηματικό ποσό που χρησιμοποιείται για να εγγυηθεί την κάλυψη τυχόν ζημιών ή απωλειών που έχουν προκληθεί στο σκάφος. Θα προεγκριθεί στην κάρτα σας.

Το σκάφος έCSTASIS μπορεί να ενοικιαστεί με ή χωρίς σκίπερ;

Το σκάφος έCSTASIS μπορεί να ενοικιαστεί με ή χωρίς επαγγελματία σκίπερ.

Υπηρεσίες καπετάνιου

Έμπειροι καπετάνιοι για να σας μεταφέρουν σε προσαρμοσμένα δρομολόγια με ασφάλεια

ΕΣΠΑ